Nieuws

Hieronder vind je een overzicht van de laatste nieuwtjes en updates over Gios en de turnlessen.

GROTE CLUBACTIE 2023

GROTE CLUBACTIE 2023

GROTE CLUBACTIE 2023 De Grote Clubactie is weer gestart! Voor maar 3 euro koop je een lot en maak je kans op mooie prijzen! Vorig jaar kochten we een pegasus. Dit jaar sparen we voor een nieuwe brug. Help jij mee? Koop dan een lot via...

Kermisloop 2023

Kermisloop 2023

De GIOS deed weer mee aan de Oranjeloop! Samen met de juffen hebben de kinderen twee rondjes langs de kermis gerend. Na het rennen kregen ze nog wat te drinken en een appeltje. Wat gingen ze snel !

Rabo Clubsupport 2023

Rabo Clubsupport 2023

RABO CLUBSUPPORT 2023 Dit jaar doet de GIOS weer mee met de Rabo ClubSupport! Leden van de Rabobank kunnen via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport of de Rabo App vanaf maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september een stem uitbrengen voor de GIOS. U mag...

ZOMERKAMP 2023

ZOMERKAMP 2023

Afgelopen week zijn 40 kinderen van de GIOS teruggekomen van een fantastisch zomerkamp! We hebben geturnd, spelletjes gedaan in het bos en gediscodoucht. We hebben weinig geslapen, maar het was heel gezellig!

Sommelsdijk

Sommelsdijk

Dinsdag 3 januari zijn we weer naar de springdagen in Sommelsdijk geweest. Een super leuke dag waarbij we mogen boogschieten, klimmen, bowlen en natuurlijk allerlei trampolines en springtoestellen mogen uitproberen. Het was weer een fantastische dag!

Grote clubactie 2022

Grote clubactie 2022

Wat hebben de leden weer hun best gedaan. We hebben een ongelofelijk mooi bedrag binnengehaald. Alle leden bedankt. We gaan een mooie nieuwe pegasus voor in de gymzaal aanschaffen van dit geld.  

Springwedstrijd

Springwedstrijd

De meiden van de springgroep hebben weer meegedaan aan de springwedstrijd. Daar hebben ze een mooie prijs gewonnen! Gefeliciteerd meiden!

Rabobank clubsupport 2022

Rabobank clubsupport 2022

Iedereen die op de GIOS heeft gestemd, bedankt! We hebben weer een mooie check op mogen halen. Daar kunnen we weer mooie materialen voor aanschaffen.

Carnaval in de gymzaal

Carnaval in de gymzaal

Het is al weer even geleden, maar voor de voorjaarsvakantie hadden we in de gymzaal ook een beetje carnaval!De kinderen waren verkleed en hebben in hun prinsessen, piraten, heksen en andere outfits lekker geturnd.Op onze facebook en instagram pagina vind je nog wat...

Pietengym

Pietengym

Afgelopen vrijdag kregen we bezoek van 3 pieten. Wat was het een feest! Alle kinderen hebben een Pietendiploma gehaald!