Met de zomervakantie in zicht, hebben we nog een paar mededelingen.

SPAMbox
Wij merken dat de mails van GIOS regelmatig in de SPAMbox terecht komen. Wij verzoeken u dan ook regelmatig uw SPAMbox te controleren. Algemene informatie staat ook op de website (www.giosnoordwijkerhout.nl). 

Airtrack/tumblingbaan
Inmiddels heeft u het misschien al gezien of gehoord, we hebben een nieuwe tumblingbaan!  De aanschaf is bij elkaar gespaard door de opbrengsten van de Grote Clubactie en door een sponsorbijdrage van PWA! 

GIOS-uitje
Zaterdag 22 juni hebben we onze jaarlijkse afsluitdag voor alle leden georganiseerd. Met de jongste jeugd werd in de vroege ochtend naar hartenlust gesprongen bij de JumpXL  in Warmond en de oudere leden zijn gaan turnen in de turnhal in Leiden.

Zomerkamp
Zondag 14 juli vertrekken 44 kinderen plus begeleiding naar Beekbergen voor het jaarlijkse zomerkamp. Wij wensen iedereen heel veel plezier daar!

Contributie
De incassodatum voor de contributie over periode 2 wordt 1 september 2019.

Kermisloop
Het lijkt nog ver weg, maar op dinsdag 3 september is er weer de jaarlijkse kermisloop. GIOS doet hieraan altijd mee met zoveel mogelijk leden (vanaf de allerjongsten). Zetten jullie het alvast in de agenda?! En kom indien mogelijk in GIOS tenue!

Lessen in kermisweek
Op dinsdag 3 september en donderdag 5 september vervallen de lessen in verband met de kermis in Noordwijkerhout. De lessen na de vakantie beginnen op vrijdag 6 september. Vanaf begin augustus staat de lesindeling op de website.

Versterking gezocht
Wij zijn nog altijd opzoek naar versterking van het trainstersteam! Bent u of kent u iemand met een passie voor de gym-/turnsport en lijkt het u leuk om één of meerdere uren per week een les te geven aan onze leden, meldt u zich dan bij Jerney van der Voet, tel. 06-47844558 of e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Grote Clubactie 2019
Nieuw invoerteam gezocht: van 14 september t/m 10 december 2019 doen wij met GIOS weer mee aan de Grote Clubactie! Een actie die onze vereniging altijd een leuk bedrag oplevert. De opbrengst zal dit keer besteed gaan worden aan het jubileumfeest. In 2020 bestaat GIOS 75 jaar en dit zal met een groots feest gevierd gaan worden!    

De leden doen altijd hun uiterste best om zoveel mogelijk loten te verkopen en jarenlang hadden we de beschikking over een heus ‘invoerteam’, een groep enthousiaste ouders die al de loten invoerden in het verkoopsysteem. 

De kinderen van deze ouders hebben de GIOS inmiddels verlaten en dus is het tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe vrijwilligers. 

De loten worden ingevoerd in oktober/november. Heeft u in die periode een paar uurtjes over en wilt u ons helpen met deze klus?! Meldt u zich dan bij Angelique Hulsebosch, tel. 0252-370253 of e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Wij wensen iedereen een fijne en zonnige zomervakantie!!!