Beste leden, ouders/verzorgers,

We vinden het jammer u te moeten melden dat onze vaste trainster Marja den Elzen de GIOS gaat verlaten. Zij heeft zich vele jaren met hart en ziel voor onze vereniging ingezet. Met veel plezier heeft zij honderden kinderen de beginselen van het turnen bijgebracht. Ieder op zijn eigen niveau.

Maar aan alles komt een eind en Marja wil nu graag wat meer vrije tijd aan andere dingen gaan besteden. Aan het eind van dit seizoen, in juli 2018 geeft Marja haar laatste lessen.

 

Wij zijn al enige tijd op zoek naar een nieuwe, enthousiaste train(st)er die haar lessen wil overnemen. Tot nu toe zonder succes, vandaar dat we uw hulp willen inroepen.

Bent u of kent u iemand met een passie voor de gym/turnsport, kijk dan snel in bijlage voor de vacature. Het betreft geen vrijwilligersfunctie, de lesuren zullen worden uitbetaald.

Toch zal er ook wat vrijwilligerswerk bij komen kijken, zoals het coördineren/organiseren van uitjes en de begeleiding van de kinderen hierbij. Ook is er een aantal keer per jaar een overleg met andere leiding en bestuur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Jerney van der Voet, tel. 06-47844558

 

Sollicitaties kunnen worden gemaild naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


We hopen van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en trainsters GIOS Noordwijkerhout