Gios in de prijzen tijdens Turn & Fundag in Sassenheim!

 

Afgelopen zaterdag (28 mei j.l.) hebben de jongens en meisjes (7 t/m 13 jaar) van turnvereniging GIOS weer meegedaan aan de Turn en Fun dag. Dit is een jaarlijks terugkerende wedstrijd in de sporthal van de Wasbeek in Sassenheim, met na de wedstrijd een aanvullend recreatief programma.

Dit jaar deed GIOS weer met 60 deelnemers mee.
De onderdelen voor de jongens waren rekstok, lange mat en trampoline. De meisjes deden mee op de balk, de lange mat en de trampoline.

In de ochtend konden de jongste meisjes en jongens laten zien waar ze weken lang hard voor hadden getraind. Het recreatie gedeelte hierna bestond uit een speelplein (waar van alles gedaan kon worden), tumblingbaan en dansen.

In de middag mochten de oudste meisjes en jongens hun wedstrijd doen. Ook in de middag weer een recreatie gedeelte met het speelplein, tumblingbaan en dansen.

Bij de prijsuitreiking bleek weer dat GIOS goed heeft gepresteerd, met maar liefst 11 medailles in totaal gingen we naar huis. Van de 11 zijn er 6 medailles gewonnen in de ochtend en 5 in de middag. Al met al kunnen we dus terug kijken op een leuke, sportieve en gezellige dag.

 

Bekijk hier alle foto's van de dag!