Gios presteert weer zeer goed tijdens Turn en Fundag!

 

De meisjes en jongens van de turnvereniging Gios hebben meegedaan met de Turn en Fundag in sporthal de Wasbeek te Sassenheim. Dit evenement is een jaarlijks terugkerende wedstrijd met een aanvullend recreatief programma. Iedereen die lid is van de vereniging en valt binnen de vastgestelde geboortejaren, kan meedoen aan deze dag.

Dit jaar deden er van de Gios maar liefst weer 42 deelnemers mee. De wedstrijdonderdelen voor de jongens waren ringen, lange mat en trampoline. Voor de meisjes brug, lange mat en trampoline.

In de ochtend waren de jongste meisjes in de leeftijdscategorie 7 tot 9 jaar aan de beurt. Het recreatieprogramma bestond uit spel, tumblingbaan springen en een dans.

In de middag mochten de meisjes in de leeftijden van 10 tot 13 jaar en alle jongens hun wedstrijdgedeelte afwerken. Ook voor deze leeftijdscategorie was er aansluitend een recreatieprogramma.

Bij de prijsuitreiking werd duidelijk dat de Gios weer heel goed heeft gepresteerd: ze behaalden met zijn allen maar liefst 10 medailles. Deelnemers en begeleiders kunnen weer tevreden en trots terugkijken op een zeer geslaagde dag.